CAFETARIA INKIE'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 917 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Inkie's. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 20:11 Was weer prima zoals altijd.
16 feb 2024 om 19:11 Ja het eten was weer geweldig. Werd weer snel bezorgd door de altijd vriendelijke eigenaar. Super hoor bedankt.
8 feb 2024 om 20:19 Inkie
6 feb 2024 om 19:30 Na een snelle levering kwam de altijd maar vriendelijke eigenaar het eten brengen het was weer heerlijk mensen ga zo door.
3 feb 2024 om 19:32 Precies op de afgesproken tijd werd debestelling bezoegd. Zoals we gewend zijn alles weer prima warm en lekker.
28 jan 2024 om 18:48 Helaas door het eten van gisteren hebben mijn dochtertje en ik voedselvergiftiging opgelopen
25 jan 2024 om 21:09 Goed eten met altijd een vriendelijke bezorger
23 jan 2024 om 20:06 Weer snel geleverd door de altijd vriendelijke eigenaar. Het eten was zoals altijd heerlijk.
13 jan 2024 om 20:38 Snel geleverd door de altijd vriendelijke eigenaar. Het eten was weer verrukkelijk. Lekker warm en lekker vers. Top mensen ga zo door.
12 jan 2024 om 11:31 Inkie is
10 jan 2024 om 19:53 Veel te lang moeten wachten, zijn heus wel gewend aan de lange bezorgtijd bij Inkie's,maar dit treft alles en als je belt wordt je niet vriendelijk geholpen en kunnen ze er niks aan doen...jammer, ik ben beter gewend!
4 jan 2024 om 8:45 Zoals altijd heerlijk!