CAFETARIA INKIE'S

Recentebeoordeling


5 sterren uit 954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Inkie's. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 18:50 snel bezorgd door een jonge vriendelijke bezorger. Het eten was warm goed verzorgd en lekker. Bedankt hoor mensen van Inkies.
24 jun 2024 om 8:47 We hadden geen kalfskroket bij de bestellìng. Gebeld. Ze zei ja zit er echt in, nou ik heb niks gezien? De kapsalon was maar tot de helft gevuld en had een rare smaak. Patat was slap en oud. De rest was wel lekker maar het gaat achteruit hier! Jammer
14 jun 2024 om 20:20 Na zo`n snelle bezorging is het wel smullen hoor. IK ben vaste klant van Inkies.
10 jun 2024 om 19:21 Heel snel bezorgd door een jonge vriendelijke bezorger. Het eten was lekker warm en vers. Heerlijk hoor ik koop vaker bij inkies.
8 jun 2024 om 21:26 Lekkere snacks. Knapperig en heet!
7 jun 2024 om 22:17 Zoals altijd goed eten en vriendelijke bezorging
7 jun 2024 om 19:47 Bezorgd door een vriendelijke bezorger die het eten netjes afleverde. Het eten was heerlijk vers en warm. Prima eten bij inkies.
1 jun 2024 om 19:11 Bezorgd en snel door de altijd vriendelijke eigenaar hebben we lekker gegeten. Het eten was warm en lekker knapperig. Toppie hoor het eten was weer heerlijk.
28 mei 2024 om 20:24 Snel. Esteld en op tijd. Bezorgd .de bezorger was vriendelijk. Zejer een aanrader .
25 mei 2024 om 20:07 Het eten was weer heerlijk.
22 mei 2024 om 19:57 Zoals gewoonlijk een heerlijk broodje hamburger en knapperige patat.
21 mei 2024 om 19:47 Snel geleverd. Het eten was heerlijk warm. Gaar en een knappend broodje , Het eten was heerlijk.